Anahita Malakians åbnede burgerrestauranten The Barn ved Nørrebro Station. Kort tid efter blev restauranten udsat for massivt hærværk, og Ny Borgerlige-politikeren valgte at trække sig fra restauranten. Det var noget, der optog Nørrebro/Nordvest Bladets læsere i 2019.
Anahita Malakians åbnede burgerrestauranten The Barn ved Nørrebro Station. Kort tid efter blev restauranten udsat for massivt hærværk, og Ny Borgerlige-politikeren valgte at trække sig fra restauranten. Det var noget, der optog Nørrebro/Nordvest Bladets læsere i 2019. - Foto: PR-foto

Året der gik: Det talte I om i 2019

Det kan være svært at huske, hvad der egentligt skete i det forgangne år. Vi har kigget nærmere på, hvilke af vores Facebook-opslag, der særligt har hittet hos jer. Her er de tre opslag, som har fået flest interaktioner.

1. Massivt hærværk mod politikers restaurant

Efter uger med hetz på Facebook og verbale trusler blev Nye Borgerlige-politiker Anahita Malakians’ restaurant THE BARN natten til 5. oktober udsat for massivt hærværk, hvor ruderne ud mod Frederikssundsvej blev knust.

»Jeg bliver så ked af det, for det er jo så få mennesker i Nordvest og på Nørrebro – måske en håndfuld – der kan finde på sådan noget, og dermed ødelægger det for de tusindvis af lokale, der er dybt uenige med mig politisk, og foragter hvad jeg og vores parti står for, men som er tolerante nok til at acceptere at der også er plads til mig og vores restaurant,« sagde Anahita Malakians til Nørrebro/Nordvest Bladet.

Siden valgte Anahita Malakians at sige op af hensyn til ejerne og de ansatte i The Barn.

2. Master Fatman fik sin flotte gravsten

Selv efter sin død kan Morten Lindberg, bedre kendt som Master Fatman, sprede kærlighed med sin flotte gravsten i form af et monument i hvidt marmor fra Italien, som blev opsat på Assistens Kirkegård i november. Vores fotograf var forbi gravpladsen og tog en lille billedserie af det flotte monument, og det var der stor interesse for.

Master Fatman døde 26. marts 2019. Han blev 53 år gammel.

3. Nørrebroere lavede fredsdemonstration

Islamkritiker og partileder Rasmus Paludan skulle have demonstreret på Blågårds Plads 16. april, men Københavns Politi meddelte lederen af Stram Kurs, at han ikke kunne afholde demonstrationen, da de vurderede, at den ville udgøre en fare for den offentlige fred.

I stedet samlede en gruppe nørrebroere sig på pladsen til en fredsdemonstration, og det gik rent ind i nørrebroernes hjerter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Lihn har fundet sine egne hemmelige bænke i Krogebjergparken, hvor hun sidder og tænker over livet. Fra terrassen er der direkte adgang til den lange park.FOTO: anja berth

Familien var ved at korse sig, da de fandt huset: »I flytter jo på landet!«

Flemming Pedersen viser sine juletræer frem, der er både Normann og rødgran, men også flere alternativer til de gængse sorter.

Flemming var studerende og solgte juletræer – det gør han fortsat 30 år senere