Breinholt trækker sig fra show, da han er overanstrengt.
Breinholt trækker sig fra show, da han er overanstrengt. - Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

Presset Breinholt trækker sig fra show: Her er afløseren

Underholdningsshowet ’Linde & Breinholt – En Slags Forestilling’ skulle have haft premiere torsdag 9. januar med Sofie Linde og Anders Breinholt i hovedrollerne på Frederiksberg-teatret Aveny T.

Men sådan bliver det ikke alligevel. Anders Breinholt må nemlig trække sig fra showet på grund af en overanstrengelse. Derfor har Aveny T været på udkig efter en afløser, og her er valget faldet på skuespiller og entertainer Rasmus Bjerg, der overtager Anders Breinholts plads i showet.

Anders Breinholt er ked af at skulle trække sig.

»Jeg er frygtelig ked af at måtte trække mig, men jeg nødt til at passe på mig selv og komme til hægterne igen. Men hvor er jeg dog taknemmelig for, at Rasmus Bjerg træder til med så kort varsel,« siger Anders Breinholt.

Breinholts overanstrengelse betyder samtidig, at man har måttet udskyde premieren, så showet i stedet har premiere torsdag 16. januar. Showet skifter ligeledes navn til ’Linde på Bjerget – Et to mandsshow’.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Frits Degner og borgmester Simon Aggesen.

Frits Degner ønsker at blive konservativ

Frederiksberg Forsyning underskrev onsdag en aftale med Konsortiet Arkil-Krüger om at bygge et nyt vandværk på Stæhr Johansens Vej. Stående fra venstre er det: Mads Andreasen (projektdirektør i Arkil), Leif Bentsen (administrerende direktør i Krüger) og Søren Krøigaard (administrerende direktør i Frederiksberg Forsyning). Siddende: Simon Aggesen (borgmester og formand for Frederiksberg Energi) og Thyge Enevoldsen (formand for Frederiksberg Vand).

Der er en stor blød pakke på vej til Frederiksberg