Alle kan deltage i Socialmarathon - ja, selv barnevognen kan blive luftet.
Alle kan deltage i Socialmarathon - ja, selv barnevognen kan blive luftet. - Foto: Kastrup Rotaryklub.

Same procedure as last year

En nytårsklassiker er Socialmarathon, der altid finder sted nytårsaftensdag og slutter klokken 13.00 ved Kastrup Svømmehal på Røllikevej.

Siden 2001 har op mod 200 langdistanceløbere sluttet året med en hel- eller halvmarathon på Amager. Men netop dette løb er et hyggeløb, hvor man ikke konkurrerer, men følges ad i grupper – måske endda lidt udklædt – og hyggesnakker og nyder de lækre forplejningsdepoter undervejs.

Ruten er 21,1 km og går fra Kastrup Svømmehal og ud om lufthavnen og langs Amager Strandpark og ind om Operaen. Vil man løbe en hel marathon, tager man ruten endnu en gang – men den anden vej rundt for variationens skyld.

Løbet samler penge ind til Rigshospitalets BørneUngeprogram, som hjælper unge kronisk syge til at leve med deres sygdom. Gennem årene er det blevet til mere end en million kroner i støtte.

Socialmarathon arrangeres af Kastrup Rotaryklub i samarbejde med Kastrup Inner Wheel.

Om løbet gennemføres uanset vejret? Det er i hvert fald aldrig blevet afslut i de tyve år, det har eksisteret, fastslår løbets leder, Peter Hofman-Bang fra Kastrup Rotaryklub.

Tilmelding sker via www.socialmarathon.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
De nye skumringsrelæer forventes færdige til foråret.

Københavns gadebelysning bliver igen styret af vejret

Frederiksberg Kommune fik knap 1.700 høringssvar. I høringssvarene var der et flertal, der ønskede at Platanvej igen blev åbnet.

Kære Jan E. Jørgensen