Det var i biografen i Field‘s, at en 14-årig dreng og hans fætter blev overfaldet.
Det var i biografen i Field‘s, at en 14-årig dreng og hans fætter blev overfaldet. - Foto: Ritzau Scanpix.

Mor til dreng der blev overfaldet: »Det handler ikke om racisme«

»Jeg vil kraftigt pointere, at det ikke er et opslag omkring racisme. Jeg er selv halv palæstinenser og min mand stammer fra Tyrkiet.«

Sådan skriver Susan Arkin i et nyt opslag på Facebook, efter at have modtaget en del reaktioner på historien om hendes 14-årige søn, der blev overfaldet af syv-otte drenge og truet med kniv efter en biograftur i Field‘s sammen med sin fætter.

»Vi har fire børn som selvfølgelig er mørke, men aldrig har lavet det mindste ballade, får sådan er de opdraget, og dem der aldrig skal kigges skævt til, fordi at andre ikke kan finde ud af det. Jeg har ingen respekt for folk der skærer alle over en kam,« skriver Susan Arkin.

»Jeg kan se, at flere har delt mit opslag med meget racistiske bemærkninger, hvilket jeg tager dyb afstand til. Dem jeg opdager vil blive blokeret,« fastslår hun.

LÆS OGSÅ: En mors værste mareridt: »Søn overfaldet af drenge med knive efter biograftur«.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hvis du skal hente juletræet 100 kilometer væk, er det mere CO2-venligt at købe et konventionelt juletræ på torvet.

Sig nej til at få gaverne pakket ind: 5 gode råd til en klimavenlig jul

England har en fantastisk salmetradition, som i december indtager både kirker og store dele af det offentlige rum.

Jul på engelsk i Mariakirken