Kom i julestemning med historien om Karl og Emma.
Kom i julestemning med historien om Karl og Emma. - Foto: PR-foto

Lokal forfatter udgiver julebørnebog

Kirsten Nørgaard fra Nordvest er aktuel med sin første børnebog ’Lillejuleaften med Karl og Emma’.

I bogen møder vi de to børn, som lillejuleaften tager med mor i indkøbscentret for at finde en gave til farmor. Børnene kunne også godt tænke sig en lille gave inden den store dag, men det synes mor ikke er en god ide. Men så er det, at de møder julemanden.

Kirsten Nørgaard (f. 1940) er uddannet i sprog og senere faglærer i fransk. Da interessen for sprog og især det skrevne sprog var stor, resulterede det i et forløb over flere sæsoner på et forfatterværksted i København, hvor hun skrev essays, digte og små fortællinger, blandt andet ’Lillejuleaften med Karl og Emma’.Bogen er udgivet fra forlaget Mellemgaard.

’Lillejuleaften med Karl og Emma’ kan blandt andet købes hos Arnold Busck og koster 149 kroner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Teknik- og miljøbrogmester Ninna Hedeager på besøg i Sundby Idrætspark sammen med Områdefornyelse Sundby for godt et år siden. Her blev det blandt andet diskuteret, hvordan idrætsanlægget kan bruges som et lokalt samlingspunkt.

Efter uro: Halinspektører kommer tilbage

Så kan der endelig spilles vinterbold på bryggen.

Hekla Parks kunstgræsbane er endelig klar til brug