De nye skumringsrelæer forventes færdige til foråret.
De nye skumringsrelæer forventes færdige til foråret. - Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix.

Københavns gadebelysning bliver igen styret af vejret

I fremtiden kommer der øget lys i gaderne på de mørkeste dage, når gadebelysningen igen vil blive styret via skumringsrelæer. Det betyder, at tænde- og slukketiderne vil styres af vejret på den pågældende dag og ikke af bestemte klokkeslæt. Er der mørkt og regnfuldt, vil gadebelysningen altså tænde tidligere om eftermiddagen eller slukke senere om morgenen.

Den gamle gadebelysning fungerede på samme måde, men siden København fik udskiftet gadebelysningen for nogle år siden til ny, moderne LED-belysning, har det ikke været muligt at kombinere med skumringsrelæerne.

Nu kommer skumringsrelæerne tilbage, og installeringen af dem forventes at være færdig til foråret.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Visualisering af TJM Byen.

200 nye ungdomsboliger står klar til studiestart i 2020

Alle kan deltage i Socialmarathon - ja, selv barnevognen kan blive luftet.

Same procedure as last year