Brødrene Marius og Thomas Møller fra Group 88 sammen med KCC-direktør John Hansen
Brødrene Marius og Thomas Møller fra Group 88 sammen med KCC-direktør John Hansen - Foto: PR-foto: KCC

Hæderspris til luksusbrands: De får internationale fashionistas til byen

Siden september har KCC (KBH – Commerce & kåret ‘Cph City Spirit of the Month’. Og selv om december har budt på juletravlhed for de handlende i hovedstaden, var der torsdag inden jul tid til at uddele decembers udgave af prisen. Den gik til »en vinder, der har gjort en markant indsats for at få nationale og internationale fashionistas til at vælge København som shoppingdestination,« som det lyder fra KCC.

»Denne gang har vi valg at hylde virksomheden Group 88, der igennem mange år har fastholdt deres tro på, at vi også i København kan sælge dyre italienske og engelske mærkevarer, som Gucci, Bottega Veneta, Mulberry og Burberry, blot for at nævne nogle få,« siger KCC-direktør John Hansen.

»Udover at være en respekteret og vellidt international samarbejdspartner, brænder Group 88 for Indre By og yder en stor opbakning til KCC og er med til at gøre vores ideer til virkelighed,« siger han.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Erna Larsen har været kunde hos ABC Frisøren, som Annette Bjerre Christensen har haft i 35 år på Godthåbsvej. Nu må Erna finde en anden til at klippe det fine grå hår.

Frisør stopper efter 35 år: ‘Det er jo hele min familie, jeg siger farvel til’

Trafiksignalerne ændres blandt andet på H. C. Andersens Boulevard.

Trafiksignaler kommer juletrængsel i forkøbet