Bendtner kom, så og sejrede

Nicklas Bendtner besøgte torsdag barndomsklubben AB Tårnby for at skrive autografer og signere sin nye bog ‘Begge Sider’. Det blev et tilløbsstykke.

En kødrand af forældre, drenge og piger stod på rad og række i én lang kø, da fodboldspilleren Nicklas Bendtner kridtede banen op for et fornemt besøg i barndomsklubben AB Tårnby.

Interessen for at få Bendtners autograf, et foto og sige hej til idolet var så stor, at folkene omkring Bendtner udvekslede et par ord om, at der nok var afsat for lidt tid.

Men den bogaktuelle stjerne, der begyndte sin karriere som fire-årig i Tårnby Boldklub, inden turen gik til mere eksklusive destinationer som blandt andet Arsenal og Juventus, undervejs, spillede 81 A-landskampe og scorede 30 mål for Danmark, tog det i stiv arm og gav sig god tid.

Det er Nicklas Bendtner selv, som har ønsket at besøge sin barndomsklub som et led i promoveringen af bogen ‘Begge sider’ om Bendtners flotte, men til tider også stormomsuste karriere. Den anmelderroste bog er skrevet af journalisten Rune Skyum-Nielsen, som også lagde vejen forbi klubhuset på Gemmas Allé.

Efter besøget i barndomklubben gik turen til Bog & Idé i Amager Centret, hvor Bendtner igen sad klar til at signere bøger.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Peter Myginds snak med Cortzen tager udgangspunkt i hans ophold på kostskole i Schweiz.

Peter Mygind fortæller i Kanton 27

Frem Julekalender – Låge nummer 20 – Lars Larsen