Forening er klar med en masse arrangementer torsdag 19. december.
Forening er klar med en masse arrangementer torsdag 19. december. - Foto: Pressefoto

Forening inviterer på solhvervsfest og julehygge

Omkring 21. og 22. december er det vintersolhvervet, der markerer årets korteste dag. Som en lille optakt inviterer Foreningen For Udbredelse Af Kulturelle Aktiviteter For Børn Og Voksne på vintersolhvervsfest på Kildevældsparkens legeplads torsdag 19. december.

Her kommer to jonglører forbi og lærer børn og voksne at jonglere med ringe, kegler, bolde og meget andet. Arrangementet byder desuden på besøg af Yukia Sandora, der tænder lys i mørket med sit lysshow.

Man må heller ikke glemme, at julen venter lige om hjørnet, og derfor vil der også være mulighed for at lave sin egen julepynt, ligesom arrangørerne byder på gratis æbleskiver og saftevand fra klokken 15-16. Og jul og solhverv er jo to sider af samme sag.

Vintersolhvervsfest. Kildevældsparkens legeplads, Vognmandsmarken 69. Torsdag 19. december kl. 13-18.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Organist Carsten Mølholm sidder klar ved orglet på lørdag i Frederiksholm Kirke.

Pause fra juletravlheden: Stress af med julekoncert på orgel

Ahmad i gand med endnu et kunstværk.

Ahmad klipper og trimmer sin drøm ud med kniv og kost