»Vi ønsker naturligvis at give så mange børn som overhovedet muligt en jul, og for at imødekomme flest mulige ansøgninger er vi meget afhængige af danskernes støtte til julehjælpen,« siger Ninna Thomsen, direktør for Mødrehjælpen.
»Vi ønsker naturligvis at give så mange børn som overhovedet muligt en jul, og for at imødekomme flest mulige ansøgninger er vi meget afhængige af danskernes støtte til julehjælpen,« siger Ninna Thomsen, direktør for Mødrehjælpen. - Foto: Arkivfoto: Martin Sørensen.

Alle børn fortjener en glædelig jul

Tusindvis af trængte børnefamilier har søgt om Mødrehjælpens Julehjælp. Ansøgningsfristen til Mødrehjælpens Julehjælp udløb torsdag den 12. december, og igen i år står det klart, at behovet for hjælpen er stort. De har modtaget over 8.000 ansøgninger fra børnefamilier i hele Danmark. »Mine børn ønsker sig ingenting til jul, for de ved godt, at jeg ikke har råd.« Sådan fortæller en af de forældre fra Region Hovedstaden, som i år har søgt om Mødrehjælpens Julehjælp. Størstedelen af ansøgerne til Mødrehjælpens Julehjælp er bosat i Region Hovedstaden. Her har 2.079 forældre søgt om hjælpen til i alt 3.858 børn. Mange af de familier, der rækker ud efter hjælp, kæmper både med en presset økonomi og sociale og psykiske udfordringer. Sidste år rakte Mødrehjælpens indsamlede midler til at give mere end 6.000 børn en jul, og igen i år afhænger hjælpen af danskernes donationer. Man kan bidrage til Mødrehjælpens Julehjælp frem til den 20. december. Man kan støtte Mødrehjælpens juleindsamling med et valgfrit beløb på MobilePay 30402, på www.mødrehjælpen.dk/jul eller ved at købe et gavebevis i deres webshop på www.mhj-webshop.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Oplev Music Ficta og Kottos¿ nyfortolkning af Messias i Sions Kirke.

Rost nyfortolkning af Messias

Læskærm ved busstoppested.

Svar vedrørende læskærm