Guitarist Søren Andersen er med til at arrangere Rock For Hjemløse 4. januar 2020.
Guitarist Søren Andersen er med til at arrangere Rock For Hjemløse 4. januar 2020. - Foto: René Mølskov

Danske rockstjerner optræder til fordel for hjemløse

Musiker og producer Søren Andersen har sammen med ejendoms-mægler Camilla Lindhard og arrangerer for andet år i træk ‘Rock for hjemløse’ med et voldsomt stærkt setup. Det komplette overskud går til at hjælpe hjemløse i København.

Den 4. januar kan du opleve perlerække af kunstnere, når Tim Christensen, Patrick Dorgan, Michael Falch, Nicklas Sahl, Sanne Salomonsen og Electric Guitars på scenen, samt Clement Kjersgaard som vært.

Det bliver en rocket aften på Vega, hvor du foruden masser af lækker musik og underholdning kan sætte kryds ved årets første gode gerning.

Hele overskuddet fra Rock For Hjemløse går nemlig til at hjælpe hjemløse i København.

Da de to vesterbroere, ejendoms-mægler Camilla Lindhard og musiker og producer Søren Andersen, sidst holdt Rock For Hjemløse kunne de udskrive en check på 151.000 kroner til projektet Hellebroen, der i 2019 i etablererede herberg, værested og udslusningsboliger for unge hjemløse i Valby.

LÆS OGSÅ: Søren Andersen: Jeg ville fylde mit liv med noget, der er fedt

I år går bliver overskuddet fordelt mellem flere projekter og organisationer, der arbejder med hjemløse i hovedstaden kan søge penge hos foreningen.

»Opbakningen fra musikere, teknikere, spillested, publikum og alle andre, der hjalp os, var stor og virkelig rørende sidste år. Vi havde endnu ikke besluttet os for, om vi skulle gentage Rock For Hjemløse i 2020, men stemningen på aftenen var helt elektrisk, og oppe fra scenen foran publikum fløj det ud af munden på Søren Andersen, som er med til at arrangere Rock For Hjemløse og guitarist i Electric Guitars, at ”vi gør det sgu igen næste år!”. Publikum jublede, og så fangede bordet ligesom, følte vi,« siger Camilla Lindhard, som til daglig er ejendomsmægler på Vesterbro og medarrangør af Rock For Hjemløse.

Læs mere på: rockforhjemloese.dk

Koncerten er lørdag 4. januar 2020 på Vega.

Du kan opleve: Tim Christensen, Patrick Dorgan, Michael Falch, Nicklas Sahl, Sanne Salomonsen, Electric Guitars og Clement Kjersgaard som vært.

Billetter koster 475 kroner plus gebyr og kan købes på Vegas hjemmeside.

Du kan deltage i konkurrencen om billetter på minby.dks Facebook-side

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Elever fra Frederiksberg Gymnasium deltager i et større debatarrangement på tirsdag.

Gymnasieelever debatterer demokrati på biblioteket

Frem Julekalender – Låge nummer 17 – Per Wind