Brofaget på vej på plads lørdag nat.
Brofaget på vej på plads lørdag nat. - Foto: Københavns Kommune

Afspærring ved Folehaven trækker ud

Et 32 meter langt brofag til den nye Folehavebro skulle monteres hen over motorvejen lørdag nat, men arbejdet trækker ud.

Siden lørdag aften har et stykke af Holbæk Motorvejen og Folehaven været totalt spærret for trafik, da et 32 meter langt brofag til den nye Folehavebro skulle monteres hen over motorvejen. Planen var, at nattens afspærring ved skulle ophæves klokken 10 søndag formiddag, men det kommer til at tage længere tid end forventet at gøre arbejdet færdigt.

»Selve brofaget er løftet på plads, men det tager desværre længere tid, end vi regnede med, at få fastmonteret brofaget ude i siderne,« siger seniorprojektleder Lennart Lynge Larsen fra Bladt Industries, der udfører opgaven for Københavns Kommune.

Konsekvensen er, at der fortsat vil blive holdt ét kørespor afspærret i hver retning. Det vil sige, at bilister godt kan komme igennem, men man kan med fordel vælge andre ruter, da der vil være nedsat fremkommelighed på strækningen. Lennart Lynge Larsen anslår, at afspærringerne kan fjernes senest i løbet af tirsdag – muligvis før:

»Vi arbejder så hurtigt, vi kan, men det skal også være forsvarligt både i forhold til byggeriet af broen og i forhold til den trafik, der kører forbi,« siger han.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
»Kommunen ønsker borgerinddragelse, og det er netop lokaludvalgenes vigtigste opgave,« skriver lokaludvalgene i et debatsvar. Her er det Indre By Lokaludvalgs debatvogn, der er rullet ud.

Byens lokaludvalg i samlet svar på kras kritik: Ønsker partierne os nedlagt?

Det kan man da kalde jul!