Hyg med andre fiskefolk.
Hyg med andre fiskefolk. - Foto: Sebastian Buur Gunvald/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix.

Kom til julehygge for fiskefolk

Fisken Fritidsjobformidling inviterer til en hyggelig eftermiddag og aften 19. december med juleknas, varm kakao og julesjov. Alle er velkomne – både frivillige, unge, ansatte, kærester og venner. Man kan komme og gå til arrangementet, som man vil.

Julehygge. Fisken Fritidsjobformidling, Dybbølsgade 61. 19. december klokken 15-18.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Kulturen inden for ølverdenen skal ændres og gøres til et mere kvindevenligt miljø. Derfor startede Mariana Schneider (mf.) fællesskabet GLOW, hvor kvinder i ølbranchen, og kvinder, der bare elsker øl, kan støtte hinanden. Julie Christensen (tv.) og Marian Reed (th.) er også en del af fællesskabet. Julie arbejder til dagligt som sales- og brand manager på BRAW på Nørrebro.

Kvinder i ølbranchen: Det kræver ikke et fuldskæg at kunne lide og vide noget om øl

Når BTK træner bordtennis, skal der madrasser og hulahopringe til.

Bordtennis helt uden bord, bat og bold