FerieCamp på Karens Minde byder på en række forskellige aktiviteter for børn i forskellige aldersgrupper.
FerieCamp på Karens Minde byder på en række forskellige aktiviteter for børn i forskellige aldersgrupper. - Foto: FOTO: PR Foto

FerieCamp på Karens Minde: Aktiviteter til børnene i juleferien

Juleferie er meget andet end gaver og mad. Det er også tid til at være sammen og tid til at opleve sammen.

I juleferien er der FerieCamp på Børnekulturstedet Karens Minde. Der vil før og efter jul være et helt børnekulturprogram, med workshops og forestillinger for store og små. Den 18. december vises danseforestillingen ’SneØjne’, der udforsker børns oplevelse af verden og af at se sne for første gang. Den 28. december præsenteres forestillingen ’Hjem’ af Teaterværkstedet Madam Bach. Hjem er en visuel og sanselig opdagelsesrejse i alt det, der er hjemligt: Trappen der knirker, smagen af jordbær, lyden af fugle tidligt om morgenen. Hjem er mere end et tag over hovedet. Begge forestillinger er gratis, og starter klokken 10.00.

Fra den 27.-30- december vil der hver dag fra kl. 10.00-16.00 være workshops for 6-17-årige. Træk stikket til computeren, og kom og lav en nytårshat, prøv kickboxing eller vær med på karamelværkstedet. Der er også mulighed for at prøve kræfter af med fluorescerende stof, ved workshoppen ’Lysende uro’ eller lave en isskulptur, når ’Ice for Kids’ kommer med isblokke og værktøj.

Alle aktiviteter er gratis, og de fleste uden tilmelding.

Hele programmet kan ses på bkultur.dk. Nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Frem Julekalender – Låge nummer 15 – Walther Christensen

Forfatter Michael Katz Krefeld skriver og henter stor inspiration til sine bøger på Christianshavn. Hovedpersonen i Skytsengel, privatdetektiven Ravn, bor med sin engelske bulldog Møffe på en motorbåd i Christianhavns Kanal.

Krimiforfatter spreder død over Christianshavn i ny roman