Nicklas Bendtner under et besøg i barndomsklubben i 2013, hvor han deltog i et velgørenhedsarrangement for Ungdommens Røde Kors og samlede ind til hans barndomsklub AB Tårnby, der ligger i belastede områder.
Nicklas Bendtner under et besøg i barndomsklubben i 2013, hvor han deltog i et velgørenhedsarrangement for Ungdommens Røde Kors og samlede ind til hans barndomsklub AB Tårnby, der ligger i belastede områder. - Foto: Claus Randrup/Ritzau Scanpix.

Nicklas Bendtner besøger barndomsklubben

På torsdag 19. december klokken 15.30 kommer Nicklas Bendtner på besøg i sin barndomsklub, AB Tårnby, på Gemmas Allé. Han spiller lidt med børnene, og der vil være mulighed for at få autograf og foto med den bogaktuelle stjerne.

Den 31-årige angriber begyndte sin karriere som fireårig i Tårnby Boldklub, inden turen gik til mere eksklusive destinationer som blandt andet Arsenal og Juventus. Undervejs er det blevet til hele 81 A-landskampe og 30 mål for Danmark.

Det er Nicklas Bendtner selv, som har ønsket at besøge sin barndomsklub som et led i promoveringen af bogen ‘Begge sider’ om Bendtners flotte, men til tider også stormomsuste karriere. Den anmelderroste bog er skrevet af journalisten Rune Skyum-Nielsen, som også vil være med i Tårnby på torsdag.

Alle er velkomne på Gemmas Allé på torsdag, hvor Nicklas Bendtner først spiller lidt bold med de børn, der er på anlægget, og derefter er der mulighed for at få en autograf eller et foto med Bendtner. Der vil også være mulighed for at købe et eksemplar af bogen og eventuelt få den signeret af Nicklas Bendtner og forfatteren.

Tutten har naturligvis også åbent under besøget, så man kan købe en forfriskning eller eventuelt et juletræ. Ved køb af juletræ ved Tutten støtter man AB Tårnby.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anders Bentzon i fuld gang med at fotografere københavnere.

Anders Bentzon klar med bog om Københavnertyper

‘Man tager fejl, hvis man tror, denne diskussion handler om, at en muslim skal spise flæskesteg eller stegt flæsk med persillesovs. Nej, den handler om, hvad denne fuldstændigt manglende omfavnelse af det danske på det kulinariske område er symptomatisk for,’ skriver SF-politiker Halime Oguz i en klumme til Nørrebro/Nordvest Bladet.

Tema/Nørrebros Tolerance: Multikultur og monokultur på Nørrebro