Maria Pape fik overrakt diplom og blomsterbuket ved kåringen. Her er Maria flankeret af filialdirektør Dorthe Ankersen, Danske Bank, redaktør Jan Jeppesen og mediekonsulent Thyralis Hoffmann, Amager Bladet.
Maria Pape fik overrakt diplom og blomsterbuket ved kåringen. Her er Maria flankeret af filialdirektør Dorthe Ankersen, Danske Bank, redaktør Jan Jeppesen og mediekonsulent Thyralis Hoffmann, Amager Bladet. - Foto: Anders Bentzon.

Frk Pape er ‘Månedens Amagerbutik’ i november

Amager Bladet og Danske Bank har kåret brugskunst- og livsstilsbutikken Frk Pape i Holmbladsgade 5 med prisen som ‘Månedens Amagerbutik’ i november. Bag butikken står 34-årige Maria Pape. Hun åbnede butikken i februar og har på rekordtid fået en stor og trofast kundeskare. Læs hele historien om Frk Pape og Maria i Amager Bladet på tirsdag 17. december.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Det kommende bycampus på Rolighedsvej.

Debat: Selvfølgelig bliver naboer hørt

MR-skanneren på operationsgangen på anden sal er én blandt ni nye skannere i Nordfløjen. Udstyret skal være med til at sikre, at Rigshospitalet også fremadrettet er med i front, når det kommer til billeddiagnostikken.

Megatung megamagnet