»Ingen skal sidde alene juleaften,« siger Rachid Moula, der arrangerer julearrangement for ældre juleaften. FOTO: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
»Ingen skal sidde alene juleaften,« siger Rachid Moula, der arrangerer julearrangement for ældre juleaften. FOTO: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix - Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Fællesskab i december: Lokal butik arrangerer juleaften for ensomme ældre

Ingen skal sidde juleaften alene, mener direktøren for H. Skjalm P. på Nikolaj Plads, Rachid Moula, der har stablet en juleaften for ensomme ældre på benene.

Der er juletravlhed i den legendariske design- og interiørbutik H. Skjalm P. på Nikolaj Plads. Ikke bare med julegaveræset.

For sammen med Restaurant Godtfolk på H.C. Andersens Boulevard og Ældre Sagen i København City har H. Skjalm P. haft travlt med at arrangere julemiddag 24. december. Det er et velgørende initiativ, som henvender sig til ensomme ældre, der gerne vil være sammen med andre juleaften.

»Det er første gang, jeg skal fejre juleaften sammen med ældre, som ikke har familie at være sammen med juleaften,« siger Rachid Moula, der er CEO i H. Skjalm P.

»Jeg vil gerne være med til at tage ansvar og gøre noget, der kan bringe glæde i andre menneskers liv. Ingen skal sidde alene juleaften,« siger Rachid Moula, der har allieret sig med cateringfirmaet BC Catering, Restaurant Godtfolk og Hotel Alexandra om julearrangementet.

Sammen med Mikkel Havmand fra Godtfolk byder Rachid Moula selv velkommen juleaften klokken 16, hvorefter der er spisning, uddeling af julegaver og underholdning.

Der er plads til 100 gæster til arrangementet, og der er stadig mulighed for at tilmelde sig. Det skal ske på telefon 22 88 19 68 eller på mail: jul2019@hskjalmp.dk senest onsdag 18. december.

Man kan se mere om arrangementet på 1som.dk

Forretningen H. Skjalm P på Nikolaj Plads.

Forretningen H. Skjalm P på Nikolaj Plads. – Foto: PR-foto

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Charlotte Elsted overfor sin salon HOW. Hun smiler lidt ekstra de her dage, fordi de personer der brød ind i hendes butik fire gange nu er anholdt af politiet.

Serieindbrudstyve anholdt: Jeg er simpelthen så glad

Nørrebro Lokaludvalg kan ikke genkende Carsten Mais beskrivelse af lokaludvalgene. Foto: Nørrebro Lokaludvalg

DEBAT: Er der virkelighed i klummeskribentens skriv om lokaludvalgene?