Nu kan du få fingrene i Tinkas nissehue.
Nu kan du få fingrene i Tinkas nissehue. - Foto: TV2

Vil du have Tinkas nissehue?

Mens årets TV2-julekalender ruller over skærmene i de danske hjem, ruller Ford særlige Tinka-events ud i sine FordStores landet rundt. Hele december op til jul vil det være muligt at få fingrene i en tro kopi af den eftertragtede nissehue fra ’Tinka og Kongespillet’ (så længe lager haves). Og hvis man også vil have en autograf og en selfie med hovedrolleindehaverne bag Tinka (Josephine Højbjerg) og Lasse (Albert Rosin Harson), er det i weekenden, man skal slå til.

Lørdag 14. december er turen nemlig kommet til FordStore København. Her glæder filialchef Kim Frederiksen sig til at uddele den populære nissehue.

»Vi ruller den røde løber ud og serverer godter til alle børn og voksne. Vi forventer et stort fremmøde, så vi anbefaler at komme i god tid, hvis man vil sikre sig en nissehue og en autograf,« forklarer han.

Børn og barnlige sjæle vil kunne bytte sig til nissehuen i butikken ved at medbringe et udklippet og farvelagt emblem fra ’Tinka og Kongespillet’s lågekalender, som kan købes i mange dagligvarebutikker. Ved byttehandlen bliver emblemet hængt op på en stor planche i butikken, der i Tinkas ånd forestiller et smukt rødt ahorntræ.

Tinka-event. FordStore København, Rovsingsgade 78. Lørdag 14. december kl. 10.30-12.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
København er på vej med tilladelser til at opstille el-løbehjul.

Tilladelser til opstilling af el-løbehjul er på vej

I Delehusene bor studerende, ældre og flygtninge side om side.

Delehuse vinder Årets Boligbyggeri