Disse juledrenge kan pryde din væg næste år.
Disse juledrenge kan pryde din væg næste år. - Foto: CSR/Nanok

Vovet kalender skal hjælpe rugbyklub til Berlin

Rugbyklubben CSR/Nanok har sat alle sejl til og viser – næsten – alle ynderne i en 2020-kalender, som skal finansiere spiller- og fanturen til foråret.

CSR/Nanok Rugbyklub valgt at lave en lettere pikant kalender med klubbens spillere for at tjene lidt penge til klubbens preseason-tur til Berlin næste år.

I år gik turen til Hamborg, hvor der var 30 spillere og supportere afsted. Turen endte med en solid dansk sejr, og denne forberedelse har uden tvivl været afgørende for, at rugbyherrerne fra Christianshavn i år kunne løfte trofæet som vindere af pokalmesterskabet i den danske liga.

De vil derfor gerne gentage succesen med en udlandstur i foråret 2020. Denne gang skal de dog have lidt mere modstand, og de vil derfor gerne til Berlin for at prøve kræfter med nogle af de bedre tyske hold. Foruden en rigtig god forberedelse forud for den danske turnering, er turen er også en social tur, som ryster klubben rigtig godt sammen, fortæller holdkaptajn Sebastian Vernon:

»Det var en sjov, men kold fornøjelse at få taget billederne til kalenderen. Det tror jeg også de folk, der gik forbi, tænkte. Som rugbyspillere er vi normalt vant til at være i tæt berøring med hinanden. Men jeg må indrømme, at vi alligevel kom lidt tættere på hinanden, end vi plejer på nogle af billederne.

Jeg håber, at vores kalender vil finde vej under juletræet hos mange, så vi til næste år kan komme på træningstur til Berlin for at prøve kræfter med nogle af de bedste tyske hold.

Samtidig håber jeg, at vores kalender kan medvirke til at skabe lidt opmærksomhed omkring vores klub og rugby som sportsgren.«

Der er tale om en vægkalender svarende til to A4 sider. Den koster 150 kr. og kan bestilles på facebook-siden ’csrnanok.rugby’ eller ved at skrive en mail til csr-kalender2020@hotmail.com.

Juni-udgaven af rugbygutterne er også laber.

Juni-udgaven af rugbygutterne er også laber. – Foto: CSR/Nanok

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Københavns Kantatekor og Orkester.

En velgørende koncert i Lindevang

Frank Petersen i butikken.

Masser af billig overskudsmad til ny butik i Sydhavnen