Med en bevilling på fem millioner kroner fra Foreningen Realdania er det også blevet muligt at genopføre to boder ved Enghaveparkens indgang. Boderne blev oprindeligt tegnet af Arne Jacobsen.
Med en bevilling på fem millioner kroner fra Foreningen Realdania er det også blevet muligt at genopføre to boder ved Enghaveparkens indgang. Boderne blev oprindeligt tegnet af Arne Jacobsen. - Foto: PR Foto

Vesterbro får Enghaveparken tilbage

Enghaveparken genåbner i ny og moderniseret udgave lørdag den 14. december. Ved indvielsen af den nye Enghavepark vil der blandt andet være taler, musik, bål med snobrød og andre aktiviteter for hele familien.

Når parken genåbnes, bliver det samtidig med indvielse af Vesterbros nye skøjtebane, som vil være åben i vintermånederne, når temperaturen tillader det. Vesterbroerne kan også glæde sig over en helt ny multibane til sportsaktiviteter, samt en springvandslegeplads, som åbnes til foråret. Belysningen er blevet opgraderet i hele parken for at øge trygheden.

Alle er velkomne til indvielsen, der starter klokken 12.30, hvor der også vil være salg af mad og varme drikke.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Lokale Rachel Pryce Roed har tidligere samlet skrald sammen på Frederiksberg. Nu er turen kommet til området omkring Hovedbanegården.

Rachel tager skraldet: På lørdag kan du være med til at fjerne skidt fra gaden

Jan E. Jørgensen (V) genkender ikke det billede, der tegnes af situationen omkring de kommende studieboliger på Finsensvej 15, i debatindlægget ‘Skal der lig på bordet’.

Frederiksberg som vidensby