Politiet undersøger pizzeriaet på Jyllingevej 18. september i år.
Politiet undersøger pizzeriaet på Jyllingevej 18. september i år. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix (ARKIV)

Pizzeria raseret af eksplosion: Nu er tre mænd fængslet

Tre mænd, der sigtes for at have forbindelse til bombesprængningen et pizzeria på Jyllingevej i september, er tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det skriver tv2.dk. En fjerde mand, der også er sigtet i sagen, blev løsladt ved grundlovsforhøret i Retten på Frederiksberg

I alt blev fem personer i alderen 19 til 22 år anholdt mandag på forskellige adresser i København som led i en aktion mod bandemiljøet. Den femte person sigtes for flere forhold vedrørende grov vold, vold, ulovlig tvang og frihedsberøvelse. De fem personer har alle forbindelse til bandemiljøet i København, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

»Dagens aktion er sket på baggrund af en længere tids efterforskning, som nu fortsætter på baggrund af de ransagninger og beslaglæggelser, vi har foretaget i dag,« sagdeleder afdelingen for organiseret kriminalitet, vicepolitiinspektør Knud Hvass, mandag.

Ved ransagningerne blev der bl.a. fundet narkotika, knive og andre effekter, som skal undersøges nærmere i forhold til den videre efterforskning.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Iselin C. Hermann i sin kælderbutik SUQ i Nansensgade, hvor hun sælger varer fra Laos og Vietnam frem til jul.

Fortællingen om forfatteren, der rejste ud i verden for at finde stof

Forfatteren Niels Johansen foran Sortedams Sø, som hans hovedperson Johannes Madsen har udsigt over i bogen »Du ved det nok mit hjerte«.

Ny bog: Den evige frihedskamp i tro, sorg og kærlighed