Scene fra Paradite som du kan komme ind at se på lørdag, hvis du er hurtig.
Scene fra Paradite som du kan komme ind at se på lørdag, hvis du er hurtig. - Foto: PR-Foto

Kom i biografen med Østerbro Avis

Du kan komme ind at se den prisbelønnede film Parasite, som først får premiere i 2020, til halv pris på lørdag, hvis du er blandt de hurtige.

På lørdag er der snigpremiere i Moviehouse på Cannes-vinderen Parasite, som ellers først kan se i begyndelsen af 2020.

Og som læser af Østerbro Avis kan du komme ind at se den på lørdag 14. december, hvis du er hurtig.

14. december fejrer MovieHouse på Toburg Boulevard lige ved Eksperimentarium samtidig et års fødselsdag.

Her oplever de, at det lokale publikum biografen til sig. I foyeren er der udsigt over Øresund, og de har gjort noget ud af komforten i biografen med et lille bord og en pude til ryggen.

»Vi er taknemmelige for hele den opbakning vi har fået fra vores gæster og lokalområdet,« siger Michael Obel, stifteren af Moviehouse.

Filmen Parasite er et sort komedie om den fattige familie Ki-Taek, der infiltrerer og udnytter den rige familien Kim. Det er en raffineret og intelligent film, der på mange måde minder om Holbergs forvekslingskomedier, men helt i tidens ånd og både morsom og dyb.

Mesterinstruktøren Joon-ho Bong, som tidligere har stået bag ’The Host’, ’Mother’ og Snowpiercer, har med denne titel opnået karrierens hidtil højdepunkt, hvilket også gav ham Guldpalmen på Cannes Film Festival 2019.

Du kan komme ind at se filmen til halv pris på lørdag, hvis du går ind på Moviehouses hjemmeside og tilmelder dig den. Lige her:

www.moviehouse.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
1. november åbnede Peter Kjær sin vin- og spiritushandel på Valby Langgade 30a, hvor sortimentet er vidt og bredt, præcis som vinhandlerens egen smag, når det kommer til de våde varer.

Shippingmanden, der blev fitnessejer, værtshusejer og vinhandler i Valby

Politisk klumme: Udbredt pjækkeri i lokaludvalgene