Scene fra De Underjordiske.
Scene fra De Underjordiske. - Foto: Dennis Westerberg

Julehygge: Sidste udkald for ‘De Underjordiske’

Det er allersidste udkald, hvis du sammen med familien har lyst til at komme i julestemning i selskab med ’De Underjordiske’ på Riddersalen på Allégade.

I de sidste 25 år har det hyggelige teater i de fine, gamle bygninger hvert år sat ’De Underjordiske’ op ved juletid, men nu er det slut.

Så hvis du ikke vil glippe en genudsendelse af forestillingen eller et førstegangsbesøg, så er det nu, du skal sikre dig en af billetterne.

Hvor er kornmoren?

Og hvad handler den musikalske juleforestilling så om?

Forestillingen om De Underjordiske er skrevet som en kærlighedserklæring til Moder Jord krydret med gamle traditioner, varsler og ritualer.

I forestillingen kan du møde Kornmoren, som er lavet af høstens sidste neg. Men pludselig en dag forsvinder hun efter høstfesten på Mikkelsdag.

Det er lidt af en ulykke, da gården kan blive ramt af ulykker, hvis Kornmoren ikke er retur til jul. Derfor drager Ebbe og Flora ud på deres livs rejse for at lede. De søger til vands, til lands, under jorden og i luften.

På deres rejse møder de tottentuer, nisser, en vandmoder, tågeruller og andre væsener.

Mon ikke at Kornmoren kommer godt hjem til jul, når hun er så savnet? Mere skal ikke røbes her, så rigtig god fornøjelse i selskab med ’De Underjordiske’.

Syng gerne med

Som et festligt indslag har du mulighed for at synge med på slutsangen i ’De Underjordiske’, når du kommer ind for at se forestillingen.

Hvis du surfer ind på www.riddersalen.dk, så kan du downloade tekst og noder til ’Decembersangen’.

Forestillingen spiller frem til og med 22. december.

Billetter kan købes på teatret.

hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Politianmeldt: Institutionsleder har taget af kassen

Københavnerne er et mulehår fra at nå det politisk fastsatte mål om at sortere 45 procent af husholdningsaffaldet. I december sættes slutspurten ind – særligt på bioaffald.

Kommunen kæmper for at nå mål: Nyt tiltag skal gøre det lettere at affaldssortere