Refleksion, netværk og en drink fra baren hører med til Salonen. Der er således lejlighed til at besøge det spændende kunstnerfællesskab PB43, der består af kunstnerværksteder, lydstudier og kontorfællesskab. FOTO: PR FOTO.
Refleksion, netværk og en drink fra baren hører med til Salonen. Der er således lejlighed til at besøge det spændende kunstnerfællesskab PB43, der består af kunstnerværksteder, lydstudier og kontorfællesskab. FOTO: PR FOTO.

Inspirerende aften i Karen Blixens ånd i Nordhavn

Onsdag 11. december bliver arrangeret en aften i Karen Blixens ånd, hvor publikum inviteres med ind i et fortroligt samtalerum, der kalder på fantasien. Det sker i PB43, Skudehavnsvej 25, onsdag 11. december klokken 20.

Det er ’Forenede uafhængige Københavnske Kunstnere’, der står bag arrangementet, hvor Karen Blixen deler oplevelser fra forfatterlivet og fra livet i Afrika med hendes elskede Denys Finch-Hatton. Salonen er en del af projektet ’Skæbne Historier’, der er støttet af Østerbro Lokaludvalg. Kvinden bag, er skuespilleren og østerbroeren Annethia Lilballe, der også fortolker Karen Blixen. Det er et gratis arrangement, og alle er velkommen.

Gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Alle medarbejderne hos Slagter Friis skulle selvfølgelig med på billedet, da Frederiksberg Bladet var forbi for at sige tillykke med de flotte medaljer.

Medaljeregn til Slagter Friis

Personalet som Østerbro Avis og Danske Bank overraskede med besøget i Bogladen Ved Søerne: forreste fra venstre: boghandler Susanne Larsen, medhjælperne Cecilie Andersen og Teresa Gamle og boghandler og indehaver Kristian Krøyer. Bagerst: journalist Thomas Frederiksen, Østerbro Avis og filialdirektør i Danske Bank, Østerbro: Christian Snegaard Andersen.

»Man er nødt til at vide, hvordan en bog er blevet anmeldt i Politiken.«