Kofoeds Skoles forstander, Robert Olsen.
Kofoeds Skoles forstander, Robert Olsen. - Foto: Arkivfoto Michael Paldan

Finanslov: Kofoeds Skole slipper for årlig besparelse

Kofoeds Skole får lidt hjælp i finanslovsforliget, der blev indgået 2. december mellem S-regeringen, Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet.

Kofoeds Skole slipper nemlig i 2020-2023 for det såkaldte omprioriteringsbidrag, hvor skolen hvert år har skullet finde en besparelse på to procent af sit budget svarende til 0,7 millioner kroner årligt.

»Kofoeds Skole gør et kæmpe arbejde for, at blandt andre hjemløse kan få hjælp til at få et bedre liv. Det er en investering i fremtiden, og derfor forbedrer vi de økonomiske rammer,« siger social- og indenrigsminister Astrid Krag (S).

Skolens forstander Robert Olsen er glad for at slippe for den årlige besparelse.

»Vi undgår ikke helt nedskæringer i vores budget, men selvfølgelig er vi glade for at slippe for omprioriteringsbidraget. Det betyder, at vi kan fastholde niveauet i vores sociale arbejde,« siger Robert Olsen, der også finder det positivt, at der i finansloven er fundet penge til psykiatriområdet.

Ifølge Social- og Indenrigsministeriet får Kofoeds Skole i 2020 en nettoudgiftsbevilling på 36,4 millioner kroner på finansloven.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Der er blevet født endnu en isbjørneunge i København Zoo.

Se video: Isbjørneunge kommet til verden

Alle medarbejderne hos Slagter Friis skulle selvfølgelig med på billedet, da Frederiksberg Bladet var forbi for at sige tillykke med de flotte medaljer.

Medaljeregn til Slagter Friis