borgmesteren begyndte turen i Hans Tavsens Gade og ved Blågårds Skole, hvor hun mødtes med folk fra styregruppen, som gav deres ris og ros til hele forløbet.
borgmesteren begyndte turen i Hans Tavsens Gade og ved Blågårds Skole, hvor hun mødtes med folk fra styregruppen, som gav deres ris og ros til hele forløbet. - Foto: Københavns Kommune

Borgmester besøgte Indre Nørrebro

Teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL) var i sidste uge på besøg på Indre Nørrebro for at høre om Områdefornyelsen Nørrebros projekter. Områdefornyelsen lukker ned ved årets udgang efter gennem fem år at have sat gang i en række initiativer i området, og borgmesteren begyndte turen i Hans Tavsens Gade og ved Blågårds Skole, hvor hun mødtes med folk fra styregruppen, som gav deres ris og ros til hele forløbet.

Der var stor ros til måden, man var kommet til nørrebroerne på, og der var konstruktive input i forhold til, hvordan man kan få endnu mere ud af fremtidens områdefornyelser i henholdsvis Bispeparken og Aldersrogade, hvor to nye områdefornyelser er på vej.

Efterfølgende gik turen til frisørsalonen Et sted på Nørrebro i Rantzausgade, hvor indehaver Sebastian Eskerod fortalte om sine oplevelser med områdefornyelsen, som blandt andet var med til at få gang i et gadelav, som har stor værdi lokalt. Her blev der også talt om Rantzausgade og fremtidens ændringer.

Turen sluttede i Stengade, hvor borgmesteren kiggede på FSB‘s grønne område, hvor der var fokus på emnet borgerinvolvering og gode råd til det.

Borgmesteren var meget glad for de mange input og særligt glad for, at folkene har lagt så mange frivillige timer i et projekt, som de fik gjort til deres eget.

Du kan læse mere om Områdefornyelse Nørrebro og deres arbejde på https://www.kk.dk/omraadefornyelsenoerrebro

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Planen som trafikgruppen i Skt. Kjelds Kvarteret har udarbejdet.

Ønsker stop for gennemkørende biler i klimakvarteret

Politikerne i Frederiksberg Kommune mener ikke, hvad de siger, lyder anklagen fra Karen Sørensen.

DEBAT: Politikerne mener ikke, hvad de siger