Arkitekt Signe Kongebro lykønskes af Maris Møller.
Arkitekt Signe Kongebro lykønskes af Maris Møller. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix.

Her er vinderen af ‘Fælledby’

Ejendomsdirektør i PensionDanmark Marius Møller ønsker arkitekt Signe Kongebro tillykke, da Henning Larsen Arkitekter afsløres som vinder af byggeriet ‘Vejlands Kvarter’ på Amager Fælled, ved en vinderpræsentation hos By & Havn. Fem arkitektfirmaer har gennem flere måneder konkurreret om en masterplan for Vejlands Kvarter. Politiske benspænd og lokale naturforkæmperes ihærdige modstand væltede kort før kommunalvalget i 2017 planerne om et nyt boligområde på en gammel strandeng på Amager Fælled og kastede hovedstaden ud i storslagsmål om alternative placeringer til de tusinder af boliger. By & Havn og PensionDanmark står bag udviklingen af byggeriet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Kom til julemarked i Nordvest.

Tusindfryd holder julemarked

Frem Julekalender – Låge nummer 9 – Martin Jeppesen