Smilene var store da Frederiksberg Bladet kom uanmeldt forbi BOGhandleren.
Smilene var store da Frederiksberg Bladet kom uanmeldt forbi BOGhandleren. - Foto: Kasper Løjtved/BYRD

»Det varmer … som varm chokolade« Boghandel blev månedens butik

BOGhandleren på Godthåbsvej er en enestående butik på Frederiksberg, mener kunderne og de mange læsere, der indstillede butikken til Månedens Frederiksbergbutik.

”Fordi de altid ved, hvad jeg skal læse, når jeg ikke selv ved det.”

”Lille lokal boghandler med et fantastisk personale.”

”De er passionerede omkring deres fag.”

”Ekselent betjening.”

Superlativer og roser stod på nakken af hinanden på Frederiksberg Bladets Facebookside da læserne skulle indstille lokale butikker til ’Månedens Frederiksbergbutik’.

BOGhandleren på Godthåbsvej løb med titlen, og trioen Marianne, Kirsten og Anja blev overrasket med blomster, blitzlys, diplom og varme skulderklap i butikken en ellers helt almindelig onsdag eftermiddag.

”Jamen, det er jo helt fantastisk. Det føles rigtig dejligt. Det varmer rigtig meget…” sagde Anja Schou da den første overraskelse havde lagt sig – og blev straks suppleret af indehaver Marianne Withen;

”som varm chokolade,” sagde Marianne og fortsatte.

”Ja, det er virkelig en stor ære. At kunderne taler så pænt om os, og roser os så meget for vores service, det er vi da stolte over. Meget stolte over,” siger Marianne Withen.

(artiklen fortsætter under billedet)

»Se hvad vi har fået«. Marianne Withen blev glad langt ind i sjælen over kåringen og det varme skulderklap.

»Se hvad vi har fået«. Marianne Withen blev glad langt ind i sjælen over kåringen og det varme skulderklap. – Foto: Kasper Løjtved/BYRD

”Ja, det med ros for vores service, det er da det vi er gladest for. Men forklaringen er nok, at vi alle tre er fra en generation hvor vi er opdraget med at give en god servide, hver gang,” supplerer Kirsten Ringsted, mens blomsterne og diplomet gøres klar til gruppebilledet.

Den populære boghandel lige ved den nye metrostation har tre brede smil mere at give ud af, efter overraskelsen med blomster, blitzlys, diplom og masser af varme skulderklap fra kunderne til de tre hos ’Månedens Frederiksbergbutik’.

SE VIDEO fra det uanmeldte besøg på Frederiksberg Bladets Facebookside.

’Månedens Frederiksbergbutik’ præsenteres i samarbejde med Danske Bank Frederiksberg.

Anja Schou betragter diplomet der følger med titlen ‘Månedens Frederiksbergbutik’.

Anja Schou betragter diplomet der følger med titlen ‘Månedens Frederiksbergbutik’. – Foto: Kasper Løjtved/BYRD

Marianne (th), Anja og Kirsten fra BOGhandleren på Godthåbsvej, flankeret af mediekonsulent Pia Tappe (i midten) fra Frederiksberg Bladet, samt Brian Toft og Tonny Lauritsen (tv.) fra Danske Bank Frederiksberg.

Marianne (th), Anja og Kirsten fra BOGhandleren på Godthåbsvej, flankeret af mediekonsulent Pia Tappe (i midten) fra Frederiksberg Bladet, samt Brian Toft og Tonny Lauritsen (tv.) fra Danske Bank Frederiksberg. – Foto: Kasper Løjtved/BYRD

Kirsten og Marianne (th.) havde de store smil på.

Kirsten og Marianne (th.) havde de store smil på. – Foto: Kasper Løjtved/BYRD

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Aftenen inden 1. december henter Szhirley to flyttekasser med julepynt ned fra loftet for at gøre klar til julemåneden, hvor man kan se hende i DR-julekalenderen ’Julestjerner’.

Szhirley fra Julestjerner: Juledag spiser jeg brunede kartofler og sovs til morgenmad

Elbusserne kommer til Frederiksberg på søndag.

Kig på elbusser på søndag i Aksel Møllers Have