Sortmalet og lyrisk kunst til juletiden

I weekenden 7. og 8. december, er der kunstjulemarked i den lille lejlighed på Lundingsgade 6. Her serveres råt for usødet kunst, bestående af stærkt originale værker, af ekspressiv sortmalet keramik, lyriske papirklip og vibrerende lermalerier. Temaet er kroppen, passionen og længslen. Alt det, der ofte glemmes og spises væk i julen.

Det er billedkunstneren, Dorte Holbek, der har tegnet, ridset, modelleret og malet, og som lægger lejlighed til. Til dette utraditionelle julemarked er gæstekunstneren den talentfulde Dagmar Radmacher, der supplerer udstillingen med hendes underfundige tekstilværker, og lørdag spiller Sylvester Roepstorff fra ’The Love Coffin’ klokken 15.

Dorte Holbek, der har udfoldet sin kunst blandt andet som scenograf på Teater Republique, er gået i clinch med leret på en utraditionel måde. En pottemager har drejet formerne op, og i det våde ler har Dorte tegnet og ridset figurer, dyr og mennesker.

Kunstjulemarked. Lundingsgade 6, 2. tv. Lørdag 7. december og søndag 8. december klokken 11-16. Gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Både de store kendte virksomheder og de mindre kendte vil blive omtalt i tekst og billeder. Der kommer således mange anekdoter.

Foredrag om industrien på Ydre Nørrebro

Anita Lerche ved prisuddelingen i Birmingham 30. november 2019.

Klumme: Music award, Indien i Birmingham og en taxachauffør