Con Brio-koret er et blandet amatørkor som fortrinsvis synger klassisk kormusik.
Con Brio-koret er et blandet amatørkor som fortrinsvis synger klassisk kormusik.

Kom til julekoncert i Frihavnskirken

Lørdag 7. december klokken 16 er der julekoncert med Con Brio koret. Koncerten kan opleves i Frihavnskirken, Willemoesgade 68, hvor dirigent, Signe Krog-Meyer og pianist, Mimi Kjær Dulong byder et alsidigt kor velkommen til julekoncert. Der vil være en række julesange og -salmer, samt musik af blandt andre Fauré, Liszt og Andersson/Ulvaeus.

Gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bjørn Themsen nyder det lokale caféliv om dagen, litterære og musikalske udskejelser om aftenen.

Poetisk caféhygge hos forfatteren og forlæggeren på Borgbjergsvej

Drengene fra Praqua har kun kendt hinanden i et år, men har opbygget et stærkt fællesskab i forbindelse med arbejdet med deres mikrovirksomhed, som sikrede dem prisen for ’Organisation og samarbejde’ til Business Awards 2019 .

»Vi er meget mere end bare en gruppe drenge fra Nordvest. Vi kan gøre en forskel.«