Både de store kendte virksomheder og de mindre kendte vil blive omtalt i tekst og billeder. Der kommer således mange anekdoter.
Både de store kendte virksomheder og de mindre kendte vil blive omtalt i tekst og billeder. Der kommer således mange anekdoter. - Foto: FOTO: Jens Christian Top/Ritzau Scanpix

Foredrag om industrien på Ydre Nørrebro

Kom til lokalhistorisk foredrag om industrien på Ydre Nørrebro, mandag 9. december i Nørrebrohallen. Der vil være mulighed for at høre spændende historier og se fantastiske billeder. Få blandt andet fortællingen om Holger Petersens Tekstilfabrik og Fords samlefabrik. Interessen for lokalhistorie er stigende. Og det er den bestemt også på Nørrebro. Dette er en af årsagerne til, at Nørrebro Lokalhistoriske Forening og Arkiv har taget initiativet til to foredragsaftener med det spændende emne Nørrebros Industri.

Lokalhistorisk foredrag. Multisalen, Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208. 9. december klokken 19.00-22.00. Gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Drengene fra Praqua har kun kendt hinanden i et år, men har opbygget et stærkt fællesskab i forbindelse med arbejdet med deres mikrovirksomhed, som sikrede dem prisen for ’Organisation og samarbejde’ til Business Awards 2019 .

»Vi er meget mere end bare en gruppe drenge fra Nordvest. Vi kan gøre en forskel.«

Sortmalet og lyrisk kunst til juletiden