»Vesterbro har ry for rummelighed og mangfoldighed, og vores julemarkeder afspejler dette. Vi præsenterer det skæve, rummelige, mangfoldige og uetablerede og det, man ikke ser andre steder,« udtaler Sadie fra Vesterbro RAW.
»Vesterbro har ry for rummelighed og mangfoldighed, og vores julemarkeder afspejler dette. Vi præsenterer det skæve, rummelige, mangfoldige og uetablerede og det, man ikke ser andre steder,« udtaler Sadie fra Vesterbro RAW. - Foto: FOTO: PR FOTO.

Bæredygtig julehandel på Vesterbro

I år indgår Galleriet Monday Studio, den sociale handelsgade Saxogade og markedet Vesterbro RAW i et samarbejde. Lørdag 7. december tilbyder de i fællesskab en bred vifte af muligheder. Der vil blandt andet være julemad, bæredygtighed, design og aktiviteter for store og små. I Saxogade er der julefest, i Monday Studio original kunst og håndlavet unika-pynt af upcoming kunstnere og designere, hos Vesterbro Raw Marked er der blandt andet bionedbrydeligt glitter, tasker af traktorslanger og meget mere.

Besøg dem på Vesterbro og handl unikt, bæredygtigt og meningsfuldt denne jul.

Vesterbro Raw Marked, Onkel Dannys Plads, 7. december klokken 11-17.00. Settlement Saxogade, 7. december klokken 11-16.00. Monday Studio, Brorsonsgade 8, 7. december klokken 11-16.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Maria Holst sidder her på en bænk tæt ved sit hjem i Valby. Med sig har hun hunden Balder, som har været med på flere af hedes lange gåture. Næste store drøm er at komme med på en tur til polarcirklen, som skal krydses i hundeslæde. Her bliver Balder dog hjemme i Danmark.

En fars sidste ønske: »Jeg håber, du kommer med på dit polareventyr«

Galleri LOIS byder på kunst, som udelukkende er lavet af kvinder.

Se på kunst af kvinder i Vanløse