Det er andet år i træk, at den Nørrebro-baserede duo går sammen om at fejre højtiden.
Det er andet år i træk, at den Nørrebro-baserede duo går sammen om at fejre højtiden. - Foto: Marlene Anne Lough/Marlene On The Wall

Om det så er »juleboller eller vinterboller«: Nørrebro-kok holder tværkulturel juleaften

Mange holder jul derhjemme med familien, men hvis man gerne vil prøve at holde jul på en anderledes måde, har Michelin-kok Christian F. Pugsli og kvinderne fra virksomheden Send Flere Krydderier et spændende forslag til dig.

De inviterer nemlig til en fælles juleaften i Nørrebrohallen, hvor arrangørerne samler 250 mennesker til en tværkulturel juleaften med kædedans om juletræet og humus på julebordet. Maden og traditionerne er således inspireret af flere forskellige kulturer.

»Juleånden handler om gavmildhed og om at give noget af sig selv. Hvis man hænger sig i, om det skal hedde juleboller eller vinterboller, eller om der skal være flæskesteg eller humus på bordet, så misser man det vigtige. Nemlig samværet og det nære. Derfor laver jeg igen i år folkekøkken sammen med 250 mennesker, jeg ikke kender,« fortæller den Nørrebro-baserede kok Christian F. Puglisi.

Til julefesten i Nørrebrohallen kan gæsterne se frem til en klassisk julemenu med and, brun sovs og rødkål kombineret med krydrede retter fra hele verden tilberedt af kvinderne fra Send Flere Krydderier. Der er naturligvis risalamande til dessert.

Arrangementet starter klokken 16.30, hvor der er gløgg og julesmåkager. Klokken 17.30 bliver der serveret en julemiddag tilberedt af Christian F. Puglisi i samarbejde med kokkene fra Send Flere Krydderier. Efter middagen bliver der budt op til dans om juletræet, inden børnene får en julegave.

Man kan købe billetter til arrangementet her.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Rådhuspladsen bliver en del af fodboldfesten næste sommer, da Danmarks EM-kampe vises på storskærm.

Folkefest på Rådhuspladsen: Viser Danmarks EM-kampe på storskærm

Her ses eleverne til Green Friday.

Gymnasieelever gjorde Black Friday til Green Friday