På julemarkedet kan du købe unikke julegaver, for eksempel Al Manssons akvareller
På julemarkedet kan du købe unikke julegaver, for eksempel Al Manssons akvareller - Foto: PR foto

Julemarked på Fabrikken for Kunst og Design

Søndag 8. december åbner FABRIKKEN dørene op for et stort julemarked, hvor man kan købe unikke julegaver i form af kunst og design. Der er alt fra julepynt til brugskunst, unika kunstværker, tryk og publikationer. Du kan blandt andet anskaffe dig Anita Viola Nielsens smukke grafikarbejder, Al Massons akvareller, et indrammet værk af Nicolai Howalt, aluminiumsværker af Marianne Hesselbjerg eller håndlavede borde af Ninna Stengade. Udover julemarked er der også julestue, hvor man kan lave sit eget julepynt. Desuden serveres der æbleskiver og gløgg til gode priser, så man kan komme i julestemning. FABRIKKEN ligger på Sundholmsvej og huser til dagligt 49 atelierer

Julemarked på FABRIKKEN, Sundholmsvej 46, klokken 11-16, gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Her ses eleverne til Green Friday.

Gymnasieelever gjorde Black Friday til Green Friday

Huller i fortovet på Morsøvej skyldes at beboerne får nyt fibernet.

Fibernet til Morsøvej