»Julen rammer på mange måder ind i de værdier vi repræsenterer her i Saxogade. Hos os er der plads til alle og vi ved, at uanset hvem man er, så kan man bidrage med noget helt unikt! Det mener vi, er kernen ved julen og det skal selvfølgelig markeres,« udtaler Anja Kure, forretningsudvikler og leder af Saxogade.
»Julen rammer på mange måder ind i de værdier vi repræsenterer her i Saxogade. Hos os er der plads til alle og vi ved, at uanset hvem man er, så kan man bidrage med noget helt unikt! Det mener vi, er kernen ved julen og det skal selvfølgelig markeres,« udtaler Anja Kure, forretningsudvikler og leder af Saxogade. - Foto: FOTO: DAN Møller

Jul i Saxogade

Lørdag 7. december er der julemarked i Saxogade. Settlementet inviterer til julearrangement med aktiviteter for både voksne og børn. Der vil blandt andet være bæredygtig juleworkshop, med klippe-klister. Julemand og julekone kommer forbi med slik til børnene, og julehistorier i Saxogades egen julestue.

Bliver man sulten undervejs, kan man sætte tænderne i en økologisk flæskestegssandwich fra Café Sonja, som også laver veganske sandwich.

Det vil også være muligt at anskaffe sig et bæredygtigt juletræ, som kommer i potter, og derfor kan genplantes når julen er ovre.

Er man på jagt efter julegaverne, vil det også være en oplagt mulighed, da der er 30 boder, udvalgt med fokus på bæredygtighed og mangfoldighed. Her kan der blandt andet købes lokal honning, bæredygtig hudpleje og spændende børnebøger.

Julemanden åbner julemarkedet med stor klokke og musik klokken 12.00, hvor boder og juleworkshops også åbner. Herefter vil være en række aktiviteter, til markedet lukker klokken 16.00. Nmb.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Claus Nielsen retter skarp kritik af Frank Jensen (S) og Socialdemokratiets boligpolitik.

DEBAT: Der er noget, der ikke hænger sammen

Her ses forestillingsleder Allan Klie, fortællere Jarl Bræstrup Orøm Olesen, Sara Rahmeh, Mark Ludvig Henriksen og Basir Khurrami

Forestilling: Unge søger følelsen af hjem – eller mangel på samme