Her ses forestillingsleder Allan Klie, fortællere Jarl Bræstrup Orøm Olesen, Sara Rahmeh, Mark Ludvig Henriksen og Basir Khurrami
Her ses forestillingsleder Allan Klie, fortællere Jarl Bræstrup Orøm Olesen, Sara Rahmeh, Mark Ludvig Henriksen og Basir Khurrami - Foto: Pressefoto

Forestilling: Unge søger følelsen af hjem – eller mangel på samme

Mange af os kender følelsen af at føle sig hjemme. Andre kender måske følelsen af at mangle den. Men hvor findes den følelse, og hvad karakteriserer den?

Det undersøger organisationen Rapolitics og Askovfonden KBH+ i en ny forestilling ved navn ’HOME’, som er en humoristisk fortælling om fire unge, der søger følelsen af hjem eller mangel på samme.

»Alle mennesker har behov for at føle sig hjemme. Forestillingen tager udgangspunkt i fire mennesker, som stiller sig op og ud fra en personlig synsvinkel fortæller, hvor de føler sig hjemme eller ikke føler sig hjemme. Forestillingen sætter et stort spørgsmålstegn ved, om dét at føle sig hjemme er det enkelte individs ansvar, eller om det er fællesskabets ansvar,« fortæller forestillingsleder Allan Klie.

De fire unge har forskellige baggrunde og vil gennem personlige fortællinger, poetry slam, dans, musik og rap tage publikum med på en rejse, hvor krop og sjæl bliver inddraget.

Forestillingen er gratis og bliver vist frem til fredag 6. december på Emblasgade 175. Der er dog kun ledige billetter til forestillingen i morgen torsdag kl. 13. Hvis du gerne vil have en billet, kan du skrive en mail til olivia@rapoltics.org.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
»Julen rammer på mange måder ind i de værdier vi repræsenterer her i Saxogade. Hos os er der plads til alle og vi ved, at uanset hvem man er, så kan man bidrage med noget helt unikt! Det mener vi, er kernen ved julen og det skal selvfølgelig markeres,« udtaler Anja Kure, forretningsudvikler og leder af Saxogade.

Jul i Saxogade

Rådhuspladsen bliver en del af fodboldfesten næste sommer, da Danmarks EM-kampe vises på storskærm.

Folkefest på Rådhuspladsen: Viser Danmarks EM-kampe på storskærm