Mange tusinde besøgende har allerede været forbi og ladet sig imponere og fotografere med den betagende installation.
Mange tusinde besøgende har allerede været forbi og ladet sig imponere og fotografere med den betagende installation. - Foto: Christian M. Olsen

Flere tusinde pærer lyser op: Ren julelykke på Kultorvet

Har du også bemærket den store ren, som står og lyser på springvandet midt på Kultorvet og spreder juleglæde og forundring for de mange forbipasserende og besøgende i City.

Indre Bys handelsstandsforening, KBH – Commerce & Culture (KCC), har sammen med MK Illumination opstillet den 6,5 meter høje lysende ren, som er omkranset af juletræer på Kultorvet.

»Det kræver nytænkning og investering at tiltrække besøgende i en travl tid, og med de rigtige oplevelser placeret rundt omkring i byen, kan vi skabe et fantastisk juleunivers, som tiltrækker masser af besøgende,« siger John Hansen, der er direktør i KCC.

»Det resulterer i øget handel, overnatninger, og i sidste ende skaber det en markedsværdi, der langt overstiger investeringen. Vi har et helt idékatalog, og hvis man fra f.eks. Københavns Kommunes eller store fondes side vil medvirke, kan København nemt udvikle sig og overtage rollen som Nordens foretrukne juledestination i stedet for Stockholm,« siger John Hansen.

Med de rigtige oplevelser placeret rundt omkring i byen, kan vi skabe et fantastisk juleunivers, som tiltrækker masser af besøgende.

John HansenDirektør, KCC

Også MK Illumination er glade for resultatet; »Den majestætiske ren er vores bidrag og forslag til, hvordan man med held kan anvende pladser og torve samt facader til smukke lysinstallationer. Vi håber at vise, hvilken værdi et pragtfuldt highlight kan skabe for byen og dens besøgende,« siger direktør René Hansen.

Renen er skabt af flere tusinde LED-pærer og kan opleves på Kultorvet til og med 28. december.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Eleverne på Ellebjerg Skole går til den i frikvarteret - og ved det grønne klæde.

Ellebjerg Skole i top på rangliste: Missionen er, at vi alle blomstrer

Grethe Bidstrup er utilfreds med de lokale butikkers bidrag til Halloween-arrangementet.

DEBAT: Forbrugerismen rammer børnene