Bliv klogere på film på Tribeca 8. december
Bliv klogere på film på Tribeca 8. december - Foto: PR foto

Filmevent hos Tribeca

Søndag 8. december kan du opleve den biografaktuelle Sebastian Jessen på Tribeca. Debutfilmen ’Mens vi lever’ bliver vist, og efterfølgende er der debat med hovedrolleindehaveren Sebastian Jessen. Det er Auteur Film, der står bag arrangementet. Den anmelderroste film ’Mens vi lever’ følger fire mennesker, hvis liv bliver viklet ind i hinanden efter en ulykke. Ulykken ændrer mildest talt deres liv.

Film, foredrag og pizza koster 198 kroner. Vil man kun se film og høre foredraget, koster det 50 kroner.

Film & debat på Tribeca, Bygmestervej 2, 8. december klokken 17 til 20, billetter på billetto.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Susanne Salskov har skrevet om sin barndom med en alkoholisk og voldelig far.

Ny bog: Barndommens smerte som poesi

Tina Weber føler sig stærkt provokeret af, at skraldebilerne kommer klokken 06.00, når nattesøvnen i forvejen er spoleret af varebiler og knallerter, der kører ind til bebyggelsen og holder i tomgang, mens der leveres varer i opgangene.

Det begynder med skraldebilen: »Vi lever i et inferno af larm 24/7«