Onsdag 11. december får Frederiksberg en helt ny udgave af Netto.
Onsdag 11. december får Frederiksberg en helt ny udgave af Netto. - Foto: Arkivfoto

Netto åbner ‘fremtidens discountbutik’ på Vesterbrogade

Frederiksberg bliver en Netto rigere, når et helt nyt butikskoncept åbner 11. december på Vesterbrogade 192. Butikken har en ny indretning, helt nye farver og et stort fokus på sunde, nemme og hurtige valg. »Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere,« siger Michael Løve, der er direktør i Netto. Udover at Nettoen får et helt nyt look, så vil frugt og grønt fylde mere og de nemme måltider vil få sin egen sektion.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Susanne Salskov har skrevet om sin barndom med en alkoholisk og voldelig far.

Ny bog: Barndommens smerte som poesi

Tina Weber føler sig stærkt provokeret af, at skraldebilerne kommer klokken 06.00, når nattesøvnen i forvejen er spoleret af varebiler og knallerter, der kører ind til bebyggelsen og holder i tomgang, mens der leveres varer i opgangene.

Det begynder med skraldebilen: »Vi lever i et inferno af larm 24/7«