Frederiksberg-komponisten Fuzzy er seneste gæst i podcastserien ¿Min tone i livet¿. FOTO: Biblioteket Frederiksberg
Frederiksberg-komponisten Fuzzy er seneste gæst i podcastserien ¿Min tone i livet¿. FOTO: Biblioteket Frederiksberg

Podcast fejrer jubilæum med komponisten Fuzzy

Komponisten Fuzzy var den seneste gæst i podcastserien ’Min tone i livet’, der sammen med en lang rækker gæster præsenterer små, ugentlige fortællinger med fokus på ét stykke musik.

Onsdag 27. november rundede podcastserien et skarpt hjørne i form af afsnit nummer 50.

Det blev fejret med Frederiksbergs musiklegende Fuzzy, der gennem et langt liv har sat sit aftryk på dansk musik, og han har som få andre kunnet bevæge sig frem og tilbage mellem det folkelige og det elitære, men altid med sit helt personlige særpræg.

I podcasten fortæller komponisten om sin oplevelse i en koncertsal i Stockholm, hvor han blev væltet bagover af Terry Rileys banebrydende komposition ’In C’.

’Min tone i livet’ består af korte episoder af fem til otte minutters varighed, og podcastserien kan høres på mintone.fireside.fm eller i din foretrukne podcast-app.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Falkonergården, en af Frederiksbergs ældste bygninger.

Falkonergården får vokseværk

Birthe Engholm Olsson er en af byens pensionister, som bidrager til indsamlingen af erindringer på Københavns Stadsarkiv.

Stadsarkiv søger erindringer fra +65 borgere