Vi kan ikke love sne 1. december, men der vil være rig mulighed for at komme i grøn julestemning i Kildevældskirken på søndag.
Vi kan ikke love sne 1. december, men der vil være rig mulighed for at komme i grøn julestemning i Kildevældskirken på søndag. - Foto: Michael Paldan

I kirken på søndag: Jul med grøn omtanke

Søndag 1. december klokken 14 til 17 kan alle, der har lyst til at være i julestemning, komme til ’Jul med Omtanke’ i Kildevældskirken med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Verdensmål nummer 12 handler netop om forbrug og produktion og om bæredygtighed og ressourcer. Kildevældskirken og Kulturcenter Kildevæld KCK har inviteret Nanna fra Creating A forbi til en snak om bæredygtig jul.

Her vil der gives gode råd til at kreere bæredygtigt julepynt, og man kan såmænd lave julepynten i kirken. Organisten Martin Legéne Jensen vil sørge for hyggelige julesange, og så bliver der serveret gløgg og æbleskiver.

Grønt og gratis julearrangement i Lille sal, Ved Kildevældskirken 2, 1. december klokken 14 til 17.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
I denne uge skriver klummeskribent Githa Schultz om julemåneden.

Fra juletræ, hjerternes fest, varme og lys til bleg, trist ‘vinterfest’

H17 (th i billedet) ligger lige overfor H15 ved indgangen til den Brune Kødby. Udfordringerne med den åbne stofscene er endnu ikke løst.FOTO: René Mølskov

Til nabomøde i H17: Dialog er en del af en større og samlet løsning