Der er mere fart på Mælkevejen end forgængeren Odinexpressen.
Der er mere fart på Mælkevejen end forgængeren Odinexpressen. - Foto: René Mølskov

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Vesterbro Bladet sendte testpanel ud på Mælkevejen

Da Vesterbro Bladet på facebook i sidste uge søgte testkørere i bytte for en dag i Tivoli med turpas var Oliver Arnull Riemann hurtig på tasterne og det sikrede ham og tre veninder en tur som testkørere af rutsjebanen ‘Mælkevejen’.

Det er en lidt særlig følelse, når man slendrer ind i Tivoli af personaleindgangen inden åbningstid. Der er gang i blad-fejningen og de sidste reparationer af fliser i fortovet inden dørene åbnes.

SE FLERE BILLEDER I BUNDEN AF ARTIKLEN

Oliver Arnull Riemann, Anna Riley Evans, Naja Herforth Tokkesdal og Sunna Jessica Besagni bliver taget godt imod med morgenkaffe og wienerbrød, så det ikke er på tom mave, de sammen med pressen skal testkøre rutsjebanen ’Mælkevejen, der tager over efter Odinexpressen blev pensioneret.

Odinexpressen nåede at have et 30 år langt liv med flere end 30 millioner gæsteture, før den blev pensioneret.

Den nye rutsjebane rager 2,5 meter højere op i landskabet end sin forgænger og byder på 3,6 G-kræfter.

Alligevel hænger man hverken på hovedet eller andet, som gør den uegnet for børn og de fire gæster, som Vesterbro Bladet tog med i Tivoli var også enige om, at den bestemt er børnevenlig.

Selvom den er den både vildere og hurtigere end sin forgænger .

Den nye rutsjebane har kostet 55 millioner kroner og dens søjler og skinner er lavet i massivt stål med en vægt på 115 ton.

Hvad siger Testerne:

Hvordan var turen?

Oliver Arnull Riemann: Det var en fed tur og den var på en måde meget retro. Det er jo ikke sådan et thrill-ride, men det er en hyggelig tur. Det er lige efter den gamle Rutsjebane, sådan et lille step up. Og så er der røgeffekterne til sidst, det er en meget god idé.

Oliver Arnull Riemann: Det var en fed tur og den var på en måde meget retro. Det er jo ikke sådan et thrill-ride, men det er en hyggelig tur. Det er lige efter den gamle Rutsjebane, sådan et lille step up. Og så er der røgeffekterne til sidst, det er en meget god idé. – Foto: René Mølskov

Anna Riley Evans: Det var en fin tur. Men jeg synes, den var lidt for rolig. Jeg er mere til de vildere rutsjebaner, som med Demonen.

Anna Riley Evans: Det var en fin tur. Men jeg synes, den var lidt for rolig. Jeg er mere til de vildere rutsjebaner, som med Demonen. – Foto: René Mølskov

Naja Herforth Tokkesdal: Det var en flot tur, det regnede ikke, og der var flotte farver, der gav det en rigtig fin opsætning. Den var meget i Tivolis ånd. Den giver et lille sug i maven, men den er helt sikkert for alle aldre.

Naja Herforth Tokkesdal: Det var en flot tur, det regnede ikke, og der var flotte farver, der gav det en rigtig fin opsætning. Den var meget i Tivolis ånd. Den giver et lille sug i maven, men den er helt sikkert for alle aldre. – Foto: René Mølskov

Sunna Jessica Besagni: Det var sjovt. Jeg synes, den var rigtig fed. Måske savner jeg lidt det fra den gamle, at den kom mere på tur inde i Tivoli. Men til gengæld ser man så i højere grad udsigten. Det er en hyggelig tur og man får et lille sug i maven.

Sunna Jessica Besagni: Det var sjovt. Jeg synes, den var rigtig fed. Måske savner jeg lidt det fra den gamle, at den kom mere på tur inde i Tivoli. Men til gengæld ser man så i højere grad udsigten. Det er en hyggelig tur og man får et lille sug i maven. – Foto: René Mølskov

Flere billeder:

– Foto: René Mølskov

– Foto: René Mølskov

– Foto: René Mølskov

– Foto: René Mølskov

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Per Morsing ser frem til, at nedtællingsurene ved stoppestederne bliver sat op i løbet af foråret. ArkivfOTO: Martin Sørensen.

Glæder sig til nedtællingsure

Vilhelm Hammershøis ‘Interiør fra Strandgade 30’ er fra 1900.

Rekordhammerslag: Hammershøis mesterværk solgt for 31,5 millioner kroner