Publikum strømmer til Café Livas julecabaret Grin, Gran og Guirlander.
Publikum strømmer til Café Livas julecabaret Grin, Gran og Guirlander. - Foto: PR-foto

Julecabaret melder alt udsolgt: Nu kommer der en ekstra forestilling

De røde lamper er tændt til Café Livas julecabaret, 30 års jubilæumsudgaven Grin, Gran & Guirlander. Billetterne er revet væk til forestillingen, der har fået fine ord med fra anmelderne: »Skæg, skarp og imponerende højt niveau,« skrev Politiken blandt andet.

Går du rundt og ærgrer dig over, at du ikke fik sikret dig en billet i tide, så er der nu en mulighed. Café Liva disker nemlig op med en ekstraforestilling lørdag 21. december kl. 15. I stedet for julebuffeten, der sædvanligvis ledsager cabareten, vil der denne lørdag være gløgg og æbleskiver.

Julecabaretten er vanen tro skrevet af Jacob Morild, og de medvirkende som udover Morild er Mette Marckmann, Thomas Pakula og Morten Wedendahl. Billetter på billetten.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Kollegiet Blækhuset på Gammel Køge Landevej var de første, der fik besøg af husholdningslærerinden Eline Lange Hansen (midten). Menuen var minestronesuppe bestående af andensorterings grøntsager, og det klimavenlige måltid blev lavet i fællesskab.

Lån en klimakok: »Den miljøvenlige mad skal skabe nydelse og glæde«

Familierne på Kongelundgaard inviterer til julehygge hver dag i december.

Kom til julehygge på Kongelundgaard