Vi kan ikke love sne 1. december, men der vil være rig mulighed for at komme i grøn julestemning i Kildevældskirken på søndag.
Vi kan ikke love sne 1. december, men der vil være rig mulighed for at komme i grøn julestemning i Kildevældskirken på søndag. - Foto: Michael Paldan

I kirken på søndag: Jul med grøn omtanke

Søndag 1. december klokken 14 til 17 kan alle, der har lyst til at være i julestemning, komme til ’Jul med Omtanke’ i Kildevældskirken med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Verdensmål nummer 12 handler netop om forbrug og produktion og om bæredygtighed og ressourcer. Kildevældskirken og Kulturcenter Kildevæld KCK har inviteret Nanna fra Creating A forbi til en snak om bæredygtig jul.

Her vil der gives gode råd til at kreere bæredygtigt julepynt, og man kan såmænd lave julepynten i kirken. Organisten Martin Legéne Jensen vil sørge for hyggelige julesange, og så bliver der serveret gløgg og æbleskiver.

Grønt og gratis julearrangement i Lille sal, Ved Kildevældskirken 2, 1. december klokken 14 til 17.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Aktivitetscentret Sundholm vil fremover sælge økologiske juletræer.

Hjemløse sælger juletræer – nu også i øko

H17 (th i billedet) ligger lige overfor H15 ved indgangen til den Brune Kødby. Udfordringerne med den åbne stofscene er endnu ikke løst.FOTO: René Mølskov

Til nabomøde i H17: Dialog er en del af en større og samlet løsning