Her ses et af lyssignalerne, som det gik ud over i sidste weekend.
Her ses et af lyssignalerne, som det gik ud over i sidste weekend. - Foto: Teknik- og Miljøforvaltningen

Politiet holder vågent øje: Trafiklegepladsen udsat for hærværk

I årevis har Østerbros børn lært at cykle og øvet sig i at færdes i trafikken på Trafiklegepladsen i Fælledparken. Men selvom legepladsen på mange måder er legendarisk for københavnerne, er stedet desværre blevet et tilholdssted for en række større børn, der har sat et negativt aftryk på legepladsen.

Det kom senest til udtryk i sidste weekend, hvor der blev begået hærværk på lyssignalerne, som blev pillet fra hinanden eller smadret, fortæller Teknik- og Miljøforvaltningen.

»Vi ved, at en gruppe unge holder til på legepladsen om aftenen efter lukketid. Desværre går det hårdt ud over legepladsen, hvor vi i år har oplevet rigtig meget hærværk på alt fra blomsterkasser til træer. Meget ofte møder vores driftsfolk også ind til et hav af smadrede flasker og affald. Det er meget synd for de børn og voksne, der kommer for at bruge legepladsen, at de mødes af ødelagt inventar,« siger enhedschef Lene Barner-Rasmussen fra Teknik- og Miljøforvaltningen.

Hun oplyser desuden, at politiet nu holder øje med legepladsen, og at Teknik- og Miljøforvaltningen vil sørge for at holde lyset slukket efter mørkets frembrud, hvilket skal få de unge mennesker til at holde sig væk fra Trafiklegepladsen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Kvelertak under opvarmningen til Metallica, da de var med på deres verdensturné.

Norske Kvelertak gæster Amager for tredje gang

Den efterlyste Mathias Gaarn Klithammer

Politiet eftersøger mistænkt narkosmugler