Her ses de 12 skuespillere, der sammen skal opføre teaterstykket ‘Kirsebærhaven’.
Her ses de 12 skuespillere, der sammen skal opføre teaterstykket ‘Kirsebærhaven’. - Foto: Pressefoto

Oplev Tjekhovs mesterværk ‘Kirsebærhaven’ på Nørrebro Teater

Fra slutningen af februar 2020 har du mulighed for at opleve Anton Tjekhovs tragikomiske mesterværk, når ’Kirsebærhaven’ har præmiere på Nørrebro Teater.

Her vil 12 skuespillere opføre stykket, der handler om Madame Ranevskaya og hendes familie, som gennem hele livet har været vant til at leve det søde liv.

Men da luksusfælden pludselig rammer, vælger familien i stedet at drukne bekymringerne i champagne, affærer og tidsfordriv frem for at finde en løsning.

»Tjekhovs KIRSEBÆRHAVEN indeholder både med sin tematik og sin humor dét morskabens teater, som Nørrebro Teater står i spidsen for. Tjekhov kaldte KIRSEBÆRHAVEN for ”en komedie i fire akter,” og jeg føler mig fuldstændig overbevist om, at netop dette hold kommer til at tage Tjekhov på ordet,« fortæller teaterdirektør Mette Wolf om teaterstykket, der kan ses fra 21. februar og knap seks uger frem.

Teaterstykke. Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3. Tirsdag-fredag kl. 20 og lørdag-søndag kl. 15 fra 21. februar – 4. april 2020. Billetter koster 75-470 kroner og kan købes på nbt.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
FOTO: pr

Kig forbi: Julemarked hos Lotte Dandanel

Søen i Kildevældsparken skal have nye kanter.

Nye kanter i Kildevældsparken