Parken er klar til nyt græs til nyklassikeren på søndag.
Parken er klar til nyt græs til nyklassikeren på søndag. - Foto: fck.dk

Konkurrence: Vind billetter til FC København-Brøndby første søndag i advent

FCK og Brøndby mødes på søndag 1. december klokken 11.45. Du kan vinde to billetter.

Landstræner Åge Hareide og spillerne var langt fra tilfredse med græsset i Parken til landskampen mod Gibraltar forrige fredag.

Og FC Københavns egne spillere skøjtede også en del rundt til kampen mod Hobro i søndags.

Nu bliver græsset udskiftet. Det vil være en helt ny bane spillerne løber ind på, når der søndag klokken 11.45 er nyklassiker i Parken mellem FCK og Brøndby IF. Datoen er 1. december, og det er endda første søndag i advent, men du kan nok lige netop nå i kirke inden kampen, hvis det er.

Mest erfarne derby-spiller

Du kan vinde billetter til kampen ved at svare på, hvilken spiller, der har spillet flest kampe i FCK-trøjen mod Brøndby siden den første kamp mellem de to klubber i 1992.

Send dit svar til thofminby.dk, så vi har dit svar senest fredag 29. november klokken 12. Husk at skrive dit navn, adresse og telefonnummer, når du sender din besvarelse.

Bemærk billetterne er til FCK-afsnittet på Øvre C, så du må ikke ankomme i Brøndby-outfot, hvis du ellers skulle have denne lyst.

To mål af Sotiriou

Optakten til kampen på torsdag var i øvrigt god set med FCK-øjne rent resultatmæssigt.

FC København var godt nok længe på hælene mod Hobro i Parken søndag og var bagud med 0-1, til der manglede otte minutter af kampen, men så sørgede indskiftede Pieros Sotiriou med to hurtige mål – begge med assist fra Dame N’Doye – for en 2-1 sejr.

Brøndby tabte til AGF med 1-2 i Aarhus. Dermed er der seks mellem FCK på andenpladsen og Brøndby på tredjepladsen inden på søndag.

Torsdag aften spiller FC København på udebane mod Lugano fra Schweiz i Europa League, så der er ikke lang pause mellem de to kampe.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Igen i år holder spejderforeningen FDF F7 et juleloppemarked.

Køb årets mandelgave: Lokale spejdere holder juleloppemarked

Baggersmindelejren.

Privatskole vil åbne i Baggersmindelejren