Helsingborggade.
Helsingborggade. - Foto: Thomas Frederiksen

Like 👍

Aktivitetscenter ind i plejehjems lokaler

Nu er der fundet en løsning på, hvad lokalerne i Kildevæld Sogns Plejecenter i Helsingborggade skal bruges til, når plejehjemmet flytter til det tidligere katolske kloster på Strandvejen.

Ældre skal fortsat være målgruppen, når det bliver indrettet til Aktivitetscenter Østerbro, som flytter den anden vej – fra Strandvejen, hvor det ligger i det, som hedder Norgesminde.

I fremtiden skal det have en mere udadvendt rolle i forhold til lokalsamfundet. Østerbro Lokaludvalg hilser flytningen velkommen og mener, at de ældre får et mere centralt aktivitetssted på Østerbro. Lokaludvalget mener dog, at de burde være blevet hørt af kommunen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Christoffer Harlos, Senior Expansion Manager i INFARM præsenterede stolt den vertikale køkkenhave ved åbhningen i Irma 21 november 2019.

Østerport først i urbant køkkenhave-kapløb

FOTO: pr

Kig forbi: Julemarked hos Lotte Dandanel