Ude og inde, sommer og vinter, udenlands, indenlands og hjemme på Østerbro. Øbrokoret Rechoired optræder til året Lions Julekoncert.
Ude og inde, sommer og vinter, udenlands, indenlands og hjemme på Østerbro. Øbrokoret Rechoired optræder til året Lions Julekoncert.

Vind billetter: En traditionsrig koncert med løvehilsen om en glædelig jul

Anden søndag i advent er det tid til Lions årlige julekoncert, som i år er med Øbrokoret Rechoired. Du kan vinde billetter.

»So, this is christsmas….«

En hovedstadstradition gennem flere årtier er Lions Club København Østerbro/Frederiksbergs julekoncert i Sankt Jakobs Kirke på Østerbrogade anden søndag i advent.

I år falder anden søndag i advent 8. december, og på denne dato klokken 16.30 finder årets koncert sted. I år er det med et ekstra lokalt kanelkrydderi, nemlig Øbrokoret Rechoired.

Koret optræder til koncerten under ledelse af dirigent Peter Bom.

Koret vil ved årets julekoncert give smagsprøver på de ny arrangerede popsange, som publikum uden tvivl vil kunne nynne med på.

Der udover byder koret på satser fra deres eget repertoire – med stemningsfulde sange af blandt andet James Taylor, Eric Bosio og Quincy Jones.

Publikum bliver naturligvis ikke snydt for en række af de populære julemelodier – på både dansk og engelsk.

Du kan vinde billetter til dig samt to ledsagere, mindst en skal dog være et barn, hvis du svarer korrekt på følgende spørgsmål: Hvilken stor engelsk musiker blev skudt 8. december 1980 i New York? Send dit svar til thof(A)minby.dk – husk at skrive navn, adresse og telefonnummer i din mail.

Humanitær hjælp

Lions Club København Østerbro/Frederiksberg fylder 60 år i begyndelsen af 2020. Det er en lokal afdeling af en både international og national humanitær hjælpeorganisation.

Lions støtter en lang række projekter i ind- og udland, og overskuddet fra julekoncerten går til organisationens arbejde, som blandt andet handler om kampen mod blindhed og mæslinger og hjælp efter katastrofer ude i verden.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
En flok Dragør-unge står bag hærværk på kommunens institutioner.

Farlig tendens: Dragør-unge bag hærværk, kriminalitet og trusler mod andre unge

Butiksejer Mia Alfred Andersen med hunden Elvis.

Smallegade laver events og hygge 1. december