Lars K. Mikkelsen holder foredrag om livet efter alderdommen med udgangspunkt i Rudolf Steiner citater.
Lars K. Mikkelsen holder foredrag om livet efter alderdommen med udgangspunkt i Rudolf Steiner citater. - Foto: Privat

Foredrag: Livet efter alderdommen

»Efter alderdommen er der et liv.« Det er hovedbudskabet i Lars T. Mikkelsens foredrag 28 november klokken 19 på Rathsacksvej 30.

»Selve dødsprocessen, den starter ofte et par dage før døden, hvor livslegemet begynder at løsne sig fra vores krop. Folk liver ofte gevaldigt op og kan ting, de ikke har kunnet længe, som for eksempel at skrive,« siger Lars T Mikkelsen der 28 november holder foredrag om livet efter døden – eller ’efter alderdommen,’ som han kalder sit foredrag.

Hans foredrag er inspireret af bogen ’Der Zukunft entgegen’ (Fremtiden i møde). der består af 300 siders Rudolf Steiner-citater.

Med udgangspunkt i Rudolf Steiner citaterne belyser Lars K . Mikkelsen, hvilken mission den aflagte døde krop har for jordkloden. Han vil desuden komme ind på, at den måde vi har levet på – helt tilbage i barndommen , ifølge antroposofien, – har stor betydning for alderdommens sundhed – og sygdom.

Foredraget foregår torsdag 28.11.19 kl. 19. på Rathsacksvej 30 ved Frederiksberg Metro.

Fra klokken 18 er der mulighed for at købe biodynamisk vegetarisk suppe med brød for 50 kroner. Suppen skal bestilles ved tilmelding, pris 50 kr.

Entré 60 kr., altså 110 kr., med suppe.

Efter foredraget er der mulighed for spørgsmål og udvekslinger om aftenens indhold.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten Chili Djurhuus

Journalist på Frederiksbergbladet.

Rikki McGhee med beviset på, at Djuus Copenhagen er månedens Østerbrobutik flankeret af journalist Thomas Frederiksen, Østerbro Avis (tv) og Christian Snegaard Andersen, filialdirektør, Dansk Bank Østerbro.

Månedens butik: Rikki putter ekstra kærlighed i kaffen, hvis kunderne har det svært

Se blandt andet Sluseholmen på gåturen.

Oplev København på gåben